Herfst komt eraan

Gepubliceerd op 10 september 2024 om 15:24

Poef, de zomer is alweer voorbij. Geen creatieve bijzonderheden gemaakt deze zomer, ik heb helemaal niets gemaakt deze zomer. Wel opgeruimd en veel weggegeven dus mijn kasten zijn flink leger geworden. Althans voor mij dan want gezin ziet er weinig van :P. Deze zomer is voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen. Dit alles heeft natuurlijk te maken met mijn werk waar ik mijn best doe om mijn draai te vinden. Het is nog steeds een schitterende plek om te mogen werken en ik geniet van de mooie natuurmomentjes tussendoor. Wel vind ik de doelgroep best pittig, mijn hoofd schakelt altijd heel snel en met deze doelgroep moet je echt in de vertraging gaan. Dus dat ben ik aan het leren en dat kost tijd. Ondertussen heelt mijn hartje van alle tegenslagen en verdrietige momenten die het heeft meegemaakt. En ook dat kost tijd, zei het minder dan iets nieuws leren. Eind september gaan Manlief en ik een paar dagen weg met zijn tweetjes. Een bucketlist zijn wij aan het afwerken en dat gaat het ene moment soepeler dan het andere moment. Even heerlijk met zijn hopelijk genieten van na-zomerse dagen want vakantie zat er voor ons wederom nog niet in dit jaar. 

Herfst doet langzaam zijn intrede, mijn meest favoriete seizoen start weer. Ik hou van dit seizoen, de kleuren, de stormen, de geuren van dit seizoen. De na-zomerse dagen daar geniet ik dubbel van. Het geeft mij ook altijd nog meer zin in lekker knutselen thuis, mooie dingen maken. De kerstkaarten worden langzaam uit de kast getrokken en ik heb onwijs leuke ideeën gevonden daarvoor. Maar ook iets wat ik eigenlijk al af had willen hebben maar mijn hoofd zat mij in de weg dus mijn handen vielen weer stil. Laten we hopen dat als ik mijn handen weer mag gebruiken, ik allemaal mooie cadeautjes kan maken voor de feestdagen. Rechterhand heeft momenteel een kleine blessure dus ligt alles stil. :(

Ik heb 1 heel groot project deze maand staan en die moet voor eind oktober af zijn. Ik ga een prinsessenjurk maken en dan nog wel een van de meest knallende kleuren. Belle is het geworden, de stof is gekocht, patroon is binnen dus eind oktober heeft een klein achternichtje van mij een prinsessenjurk. Daar komt zeker een mooie foto van dat is beloofd. 

Kortom ik ga heerlijk genieten van de herfst dat is een ding wat zeker is. Creatiefvantalien is nog steeds actief alleen minder zichtbaar en dat hoort ook bij deze tijd van het jaar. Loslaten is echt een herfstige uitdrukking. Veel succes met loslaten deze herfst lieve mensen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.